Halotestin Hubei 5mg (fluoxymesterone) 50 tabs


fluoxymesterone 5mg

48.00

Halotestin (Fluoxymesteron) är legendarisk bland powerlifters och styrka idrottare. Blotta ordet frammanar bilder av lite mynta färgade piller som förvandla Dr Jeckyl omedelbart till Mr.Hyde. Sedan I´m allmänhet Mr.Hyde 24/7 denna isn´t mycket viktig för mig… men låt oss se vad annat Halotestin kan göra för oss.
Om you´re något som mig, är det första sak you´ll meddelandet Halotestin´s absurda anabola och Androgenic betyg. Detta material är 19 x som anabola som testosteron och 8,5 x som androgen! Whoa! Jag måste erkänna, dessa siffror är lite vilseledande och genom personlig erfarenhet, kan jag säga att Halotestin inte kommer att sätta någonstans nära så mycket muskler på dig som testosteron. Let´s ta en närmare titt på Halo och se vilken typ av realistiska effekter vi kan förvänta oss från den, och vilken typ av biverkningar we´ll att göra med.
För det första måste jag erkänna att jag älskar det här, och allmänt dess användning i friidrott och styrkelyft är långt starkare än it´s använda i bodybuilding, där det är i grunden en en-trick-wonder används de sista veckorna innan en tävling för att härda upp en redan mager kroppsbyggnad och ge användaren aggressioner tillagd under sista kalori utarmat pass innan en tävling. Halo har ingen östrogena aktivitet, och således inte kommer att orsaka någon form av vätskeansamling eller de flesta av de dåliga effekter i samband med östrogen. Det är dock hepatoxic (lever giftiga) och jag rekommenderar att hålla doser vid eller i närheten 40mgs/day i högst 4-6 veckor. Om du använder det för it´s uttalad effekt på aggressivitet, du kan enkelt använda 10mgs före ett träningspass, jag personligen föredrar 10mgs vid resning och 10mgs före ett träningspass, under de mest intensiva veckorna av ett fyllnadsmedel eller styckning cykel. Detta (som du kommer att se senare) kan användas med minsta HPTA hämning.

Artikelnr: 46 Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Halotestin Hubei 5mg (fluoxymesterone) 50 tabs”

There are no reviews yet.