VANLIGA FRÅGOR

Följande rader hjälper dig att hitta svar på de vanligaste frågorna vi får dagligen.
 
Är det lagligt att köpa anabola steroider?
 
Det finns för många jurisdiktioner och lagar för att besvara den här frågan. Generellt ja, så länge du inte säljer dem igen och köper endast för personligt bruk, men det finns vissa länder där steroider är förbjudna. Vi rekommenderar att du konsulterar en kvalificerad advokat om reglerna och begränsningarna i ditt land. Alla produkter i vår butik är fritt tillgängliga och du behöver inte något recept.
Varje land fattar sitt eget beslut om lagligheten av anabola steroider. När vi skickar till hela världen kan vi inte känna till lagarna och förordningarna i varje land. Vi föreslår att du studerar den lagstiftning som för närvarande finns i ditt land.
För att respektera våra kunders bedömning skickar vi sändningarna i en diskret förpackning i en neutral låda som inte på något sätt avslöjar innehållet. På inslagningen hittar du bara adressen som du har angett.
Ingen etikett eller bild kommer att ge bort innehållet i paketet.
 
 
Vad är bättre … oralt eller injicerbart?
Vissa orala tillgängliga molekyler är inte tillgängliga via injektion, så det är svårt att svara på denna fråga.
De flesta nybörjare tenderar förmodligen att föredra en oral produkt till att börja med. De mer erfarna användarna använder mer injicerbara produkter.
Injicerbara produkter har få fördelar jämfört med den orala formen inklusive potentialen att arbeta med estrar (molekyler med en kort eller mer långvarig effekt) för att hantera effektens varaktighet.
Injiceringsmedel överförs inte genom levern och de är säkrare än orala produkter.
Det slutliga beslutet är upp till dig. Gör lite forskning innan du fattar ditt beslut.
 
 
Hur ligger an mot peptider? Är de lika användbara som anabola steroider?
Peptider är en av den nya generationen stimulanter. Peptider definieras som en förening av två eller flera aminosyror i vilka en karboxylgrupp av en är förenad med en aminogrupp av en annan. Med eliminering av en vattenmolekyl bildas en peptidbindning. För att göra det enklare är peptider bara små
proteiner. När antalet aminosyror är mindre än 50 är dessa peptider. När de är högre än 50 är det proteiner. Peptiderna är därför små kedjor av aminosyra som finns i alla kroppens celler. Det finns flera typer av peptider: oligopeptider, polymerer, proteiner, neuropeptider och peptid
hormoner. Dessa syntetiseras naturligt av kroppen. Peptider kommer därför att användas främst för att göra en mer omfattande mängd hormoner i kroppen.
öka produktionen av testosteron. Det kommer att förbättra din styrka och påskynda muskelväxten. Peptider kommer också att öka din muskelvävnad, såväl som att ha en positiv effekt på ben och organ.
Den andra effekten av peptiderna är deras antiinflammatoriska sida. Denna positiva effekt möjliggör en bättre återhämtning. Det lindrar också smärta och gör att du lättare kan återhämta dig från skador (t.ex. snörningar).
Peptider ger också bättre syresättning av musklerna. De används också ofta i uthållighetssporter som promenader, jogging eller cykling. När det gäller vikt kommer de mest att låta musklerna bättre stödja långsiktiga ansträngningar.
 
 
 
Hur får du dina produkter?
Vi säljer produkter som tillverkas av de mest ansedda företagen från alla hörn av världen. Vi köper dem direkt från europeiska distributörer i grossistmängder, vilket gör att vi kan hålla oslagbar prispolitik.
 
 
Vilken är den bästa dosen för MÄNSKLIGA TILLVÄXTHORMONER
Beroende på din erfarenhet och valt syfte, bör den ideala doseringen av HGH vara:
 
2-4 IE dagligen för ”anti-aging-syfte” och för att förbättra din kropp?
4-6 IE dagligen för avancerade användare
 
 
 
Är mina personuppgifter säkra här?
Vi använder bara säkra servrar. Alla är skyddade och krypterade.
Utöver detta ligger alla våra servrar utanför USA eller europeisk jurisdiktion.
 
 
Det har gått för länge sedan jag beställde mina saker och jag har fortfarande inte fått det. Vad ska jag göra?
Ditt paket är på väg till din destination. Använd alla tillgängliga verktyg för att få information om förflyttning av ditt paket och vara redo att besöka postkontor på din plats för att få mer information om ditt paket. Förseningar via post är också en del av vår verksamhet. Tyvärr kan vi inte undvika dessa problem alls. När paketet lämnar avsändningspunkten är det vår räckvidd och vi kan inte påverka att det är leveranstid. Ha tålamod. Om väntetiden överstiger 45 dagar, kontakta oss omedelbart.
 
 
Hur gör jag en beställning?
Att göra ett köp på vår webbplats kan göras inom några minuter. Först och främst, se till att du redan är registrerad. Logga in på ditt konto, välj de produkter du vill ha.
Gå sedan till din vagn och slutför varje steg.
Glöm inte att fylla i rätt leveransinformation och välj en betalningsmetod.
När din beställning har bekräftats skickas en e-postbekräftelse till din e-postadress.
Du kommer också att få all information så att du kan slutföra din betalning.
 
 
Behöver du ett minimibeställningsbelopp?
Nej, vi kräver inget minsta beställningsbelopp! Du kan fritt köpa den mängd du behöver.
 
 
Vilka betalningsmetoder accepteras?
För närvarande kan vi acceptera banköverföring och Bitcoin-betalning.
 
Vad sägs om leverans? Snälla, beskriv mig hela processen.
Besök avsnittet Frakt och leverans och få mer information om leverans.
 
Jag betalade för min beställning. När kan jag förvänta mig att mitt paket ska skickas?
Först av allt, glöm inte att meddela oss din betalning. Om du betalade via banköverföring måste vi vänta tills din betalning krediteras vårt konto. I så fall kan väntetiden vara så lång som 1 till 4 dagar,
särskilt för internationella betalningar. Observera också att det är arbetsdagar och att de flesta banker inte kommer att behandla banköverföringar på helger eller på måndagar. Du kan skicka en skärmdump eller betalningskvitto som visar din transaktion och din beställning kommer att behandlas snabbare. För Bitcoin-betalning är behandlingstiden bara några timmar … se bara till att du ställer in tillräckligt med överföringsavgift. Den lägre avgiften kan drastiskt bromsa behandlingstiden för din betalning.
När din betalning har bekräftats kommer vårt dedikerade lagerteam att se till att ditt paket skickas inom 1-5 dagar.
 
 
Min beställning har inte skickats efter 3-5 dagar. Ska jag vara bekymrad?
Nej, det finns ingen anledning att oroa sig för det. Vi jobbar på det. Ibland går saker inte så smidigt.
Antingen har vi massor av beställningar i kö, eller så påverkades behandlingstiden av oväntade omständigheter som vi inte kunde förhindra. Vi håller dig informerad.
 
 
Min beställning mottogs ofullständig!! Vad ska jag göra för att få mina varor?
Låt oss veta … Vi kommer att kontrollera våra poster. Om problemet var på vår sida skickar vi din artikel åt dig omedelbart.
 
 
När kommer jag att känna effekten av de produkter jag använder?
Alla mediciner har ett aktivt liv, eller total tid under vilken de utför sina botande aktiviteter i kroppen. Varje läkemedel, även inom samma klass, har en annan (oavsett hur likadan) kemisk struktur, som till stor del bestämmer dess halveringstid. Från det ögonblick ett läkemedel kommer in i blodomloppet blir det
med förbehåll för de tre metaboliska funktionerna: 1) absorption – arbete och drift i kroppen; 2) nedbrytning – nedbrytning av dess kemiska struktur som förberedelse för evakuering; och 3) eliminering – evakuering / borttagning från kroppen.
Ett läkemedels halveringstid är den tid det tar för de tre metaboliska processerna att påverka ett givet läkemedel i den utsträckning att hälften (50%) av nämnda läkemedel inte längre finns i kroppens system.
 
 
Måste jag använda kosttillskott?
Ja, för att uppnå dina mål är kosttillskott också mycket hjälpsamma.
 
 
Vilka resultat ska jag förvänta mig?
Du måste vara medveten om att prestationsförstärkande läkemedel bara är hälften av din framgång. Resultatet du kommer att uppnå beror på dina insatser, ditt engagemang, rätt diet och träning etc. Förvänta dig inte att steroider kommer att göra allt arbete.