Veboldex 250 Thaiger Pharma 10ml vial [250mg/1ml]


Thaiger pharma Boldenon

10ml injektionsflaska (250mg/ml)

80.00

Jämnmod (Boldenon undecylenate) en Anabol steroid som är säljs under många andra namn som Boldenon, Ganabol och Ultragan. Det är en syntetisk Anabol steroid med en liknande struktur som testosteron.

 

Läkemedlet rekommenderas endast för användning i veterinärmedicin. Den har aldrig blivit godkänd för användning på människa i Nordamerika. Boldenon har kommit till berömmelse främst på grund av missbruk av kroppsbyggare.

 

Farmakologi

Boldenon är som många andra syntetiska steroider. Det är en potent anabola agent vid låga doser och vid höga doser äger både anabola och androgena egenskaper. Vid låga doser kan det bygga kroppen när kosten är rik på kalorier.  Men eftersom det fungerar som en Anabol steroid, kan det undertrycka normal syntes av testosteron i testiklarna. Detta kan leda till försämring i spermatogenesen och minskad libido.

 

När drogen tas i höga doser, kan det också omvandlas till östrogen som kan leda till gynekomasti och också leder till vätskeretention.

 

En annan egenskap hos jämnmod är att det kan stimulera erytropoes (en ökning av röda blodkroppar). Mekanismen för denna effekt har associerats med stimulering av erytropoietin stimulerande faktor som sedan stimulerar benmärgen. Den resulterande ökningen av röda blodkroppar, leder till mer hemoglobin och en högre lastkapacitet syre. Equipose, som andra anabola steroider kan också orsakaförändringar i elektrolyter på grund av dess potent mineralocorticoidrekvisita.

 

En större negativa av Equipose, till skillnad från dess andra analoger, är att det kan stanna i kroppen under en mycket lång tid. Den har en förlängd halveringstid eftersom drogen stannar bundna till vävnader och bryts inte ner av levern. Många rapporter visar att läkemedlet kan upptäckas så länge 12-15 månader efter första användningen.

 

Kroppsbyggare

Hur läkemedlet gick från hästar till människor är inte riktigt känt. Men faktum är att Boldenon har potent anabola aktivitet och låg androgen aktivitet och är användbar för att bygga kroppen massa. Boldenon kan också orsaka en betydande lagring av vatten och natrium vid höga doser. Som alla anabola steroider ökar kvävebalans och proteinsyntes. Drogen är också känt att stimulera njurarna och kan släppa EPO-som då stimulerar syntesen av röda blodkroppar i benmärgen.

 

Detta leder till ökad syre bärförmåga. Trots att drogen är endast avsedda för djur, använda många bodybuilders rutinmässigt den. Läkemedlet tas ofta tillsammans med andra anabola steroider. På grund av dess långa halveringstid tar många bodybuilders drogen under lågsäsongen att undvika upptäckt. Drogen är fortsatte i några månader och sedan stannade när sport säsongen börjar. Boldenon är också en potent aptit stimulerande. 

 

Boldenon leder inte omedelbart till viktökning. Det är mycket långsammareän många andra anabola steroider. Muskeln massa är vanligtvis fått över 4-8 veckor och är stadig. Flesta bodybuilders märker att viktökning är mer hållbara och längre varar efter flera cykler, med varje cykel varar ca 8 veckor. En stor sak om denna drog är att viktökning är ren muskel massa och inte relaterade till vatten.

 

Boldenon är inte en drog som man bör ta under säsongen active sports. Det har en mycket lång halveringstid och kan lätt upptäckas i kroppen. Flesta bodybuilders använder det under lågsäsongen för att bygga upp huvuddelen. Det är ofta i kombination med andra droger som Anadrol, Anavar och Sustanol. När kosten är rik på kalorier, kan storleken på musklerna vara imponerande.

 

Dosering

Eftersom läkemedlet har aldrig godkänts för humant bruk, har dos av läkemedlet hämtats av helt enkelt gissa. Någon har analyserat vad hästar kräver än helt enkelt extrapoleras att dos till människor. Den vanliga dosen för body building är inte känt. Det varierar från 200-800 mg/vecka. Den rekommenderade dosen hos hästar är ca 1mg/kg varje 2-3 veckor. De flesta bodybuilders administrera cirka 400mg/vecka. Det påstås att doser lägre än 300mg/vecka inte hjälper upp i vikt.

 

Boldenon administreras som en intramuskulär injektion. Med formuleringarna som finns idag, kan inte det tas oralt. Läkemedlet injiceras i området skinkan med omsorg. Eftersom drogen kommer som en fet upphängning, bör eninjicera inte mer än 4-8 mls i taget. Stora volymer vätska i området skinkan kan orsaka smärta och är mycket obehagligt. Dosen för kvinnor bodybuilders är ca 50-75 mg/vecka. Om injektioner är smärtsamma kan man injicera drogen i 2-3 olika platser eller ändra dosering 2 – 3 gånger i veckan-samma dos men mindre belopp ges varannan dag.

 

Fet upphängning kan irritera huden och det rekommenderas att webbplatsen roteras varje vecka. Förutom skinkorna kan man injicera drogen i de yttre delarna av låren. Läkemedlet är ganska smärtsamt när injiceras i armarna.

 

Biverkningar

 Boldenon är en Anabol steroid och har hela spektrumet av biverkningar som inkluderar:

 

Fet hud

Acne

Håravfall

Humör förändringar-aggression, paranoia, depression

Vattenretention

Svullnad, ödem

Högt blodtryck

Trötthet

Gynekomasti vid höga doser

Testikelatrofi

Möjliga levercancer

Trötthet

 

Till skillnad från andra anabola steroider, biverkningar av Boldenone finns kvar länge även efter drogen stoppas. Vissa individer kommer att fortsätta att ha acne och fet hud i månader.

 

Kontraindikationer

Boldenon är inte akut giftiga, läkemedlet rekommenderas inte för användning hos personer som

 

är gravid

har prostata- eller bröstcancer cancer

har levernproblem

har en historia av hjärtsjukdomar

njursvikt

hyperkalcemi

 

Varningar

Alla anabola steroider kommer med en varning om att de har potential att orsaka skador på levern, minska libido och krympa dina testiklar. Det finns många rapporter om att långvarig intag av boldenone kan leda till svåra förändringar i sexuellt beteende och spontana förändringar med humör. Aggression och våldsamt beteende har allmänt rapporterats efter användning av de flesta anabola steroider.

 

Under dosering

Liksom de flesta anabola steroider, är över doseringen mycket osannolikt med boldenone. Även om någon tog många piller samtidigt, skulle det stora problemet vara illamående, kräkningar eller magkramper. Individen bör helst gå till sjukhuset för övervakning och stödjande vård. Eftersom alla anabola steroider kan skada levern, är mätning av leverenzymer viktigt.

 

Främmande ämnen

Den mycket lukrativa anabola steroider marknaden har lett till många skrupelfria säljare, esp. på internet säljer bedrägliga steroider. Eftersom drogen är endast tillgänglig på den svarta marknaden, har många konsumenter ingen möjlighet även om de vet att de har varit lurade till att köpa en falska eller förfalskade produkten. Och det finns massor av rapporter om förfalskade eller kontaminerade Boldenon formuleringar. I USA smugglas Boldenon i från Mexiko, Japan, Thailand och södra Amerika. En gång på en time det var tabletter 25 och 50 mg tillgängliga samt vätskeberedningar 50 cc flaskor. Dock är det nu uppenbart att tabletterna inte var Boldenon men en blandning av andra steroider. Priset för 10 mls injektionsflaska (50mg/ml) i genomsnitt om $50-$75. Förfalskade produkter och kontaminering, alltid få din drog från en seriös återförsäljare. Cyberspace är full av charlataner som kommer att sälja dig skräp eftersom de vet du inte kan gå och klaga till någon om produkten de säljer du.

 

Kontroll

FDA har klassificerat detta läkemedel under kontrollerade ämnen lagen som en schema 3 drog Boldenon är inte för användning på människa. Läkemedlet är olagligt att inneha, distribuera eller för personlig använda.

 

Upptäckt

Boldenon har en mycket lång halveringstid och kan finnas kvar i kroppen för månader eller till och med år. Den fet emulsionen har en affinitet för fettvävnader och bosatt i kroppen i månader. Metaboliter av boldenone har hittats i urinen 12 månader efter den sista injektionen. Så man måste ha en plan innan inspelningen denna drog. Om du ska delta i en tävling i de närmaste månaderna, är Boldenon den senaste läkemedel du ska injicera. Det är bäst att spara nybörjare idrottaren som är just har börjat och vill bygga sin kropp. Vidare en måste inte förutse bedriver sport för den tidsperioden. Varje Sport organisation har förbjudit användningen av drogen och det kontrolleras alltid i urinen. Provningens tillgängliga kan identifiera Boldenon och dess metaboliter.

 

Alternativa beteckningen

fet, bolde, bolden, boldene, boldeno, boldenon, Boldenon, fet 250, bolde 250, genesis, undecylenat, UNDECYLENAT, mars, boldo, boldoj, boldoje, boldojec, boldoject, boldoject 200, EG, euroche, eurochem, equipois, jämnmod, jämnmod 250, maxpro, vebol, vebold, vebolde, veboldex, veboldex 250, bolde-thaiger pharma, x-fet, x, x-bolden, x-boldeno, x-boldenon, x-boldenon, extrem, extrem, ganabol, ultragan, Boldane, Boldebal-H, jämnmod, Ganabol, tempo, Parenabol, Sybolin, Vebonol

Artikelnr: 98 Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Veboldex 250 Thaiger Pharma 10ml vial [250mg/1ml]”

There are no reviews yet.