HCG Ovigil [5000IU]


Humant koriongonadotropin – HCG

5000 IU

29.00

Detta läkemedel är inte en steroid, men den används ofta i friidrott idag. HCG är ett naturligt protein hormon som utsöndras av placenta hos människa och renas bilda urin från gravida kvinnor.

Detta hormon är inte ett naturligt manligt hormon men härmar det naturliga hormonet LH (Luetinising hormon) nästan identiskt. Denna LH stimulerar produktionen av testosteron av testiklarna hos män. Således HCG skickar samma budskap och resulterar i ökad testosteronproduktion av testiklarna på grund av HCG: s effekt på leydig celler i testiklarna. Normalt denna HCGis används för att behandla kvinnor med vissa ovarian sjukdomar och används för att stimulera testiklarna hos män som kan vara hypogonadala. Idrottsmän använder HCGto ökar kroppens egna naturliga produktionen av testosteron som ofta är deprimerad av långvarig steroid användning. När steroider används i höga doser kan de också orsaka falska signaler till hypotalamus som resulterar i en deprimerad signal till testiklarna. Under en period av veckor av denna deprimerad signal blir testiklarna förmågan att svara på någon signal från hypofysen mycket svaga, vilket resulterar i testikelatrofi. För att undvika detta idrottare kommer att använda HCGto hålla en konstgjord signal kommer att testiklarna och förhindra testikelatrofi.

När administreras, höjer HGC serum testosteron mycket snabbt. En ökning av testosteron granar visas i ungefär två timmar efter injektion HCG. Den andra toppen sker ca två till fyra dagar senare. HCG-behandling har visat sig vara mycket effektiva i denförebyggande av testikelatrofi och att använda kroppens egen biokemiska stimulerande mekanismer för att öka plasma testosteron nivån under träning. Vissa steroid användare tycker att de har några av sina bästa styrka och storlek vinster medan du använder HCG i kombination med steroider. Detta kan wee bero på fakta att kroppen har hög nivå av naturliga androgener som de konstgjorda steroidhormoner då. Den optimala dosen för en idrottsman använder HCG har aldrig varit etablerat är, men det hatt ett enda skott på 1000 till 2000 IU per vecka kommer att få önskat resultat. Cykler på HCG bör hållas ner till tre veckor i taget med en off cykel av minst en månad i mellan.

Exempelvis kan man använda HCGfor två till tre veckor i mitten av en cykel, och två eller tre veckor i slutet av en cykel. Det har spekulerats att det långvarig användning av HCGcould undertrycka kroppens egen produktion av gonadotropiner permanent. Det är därför de korta cyklerna är bästa vägen att gå. Biverkningar från HCGuse inkluderar gynekomasti, vätskeansamling och en ökning i sexlust, humör förändringar, huvudvärk och högt blodtryck. HCGraises androgennivåerna hos män med upp till 400% men det väcker också östrogennivåer dramatiskt också. Det är därför det kan orsaka verkliga fall av gynekomasti om doser får också förhöjd för den personen. En annan bieffekt sett från HCGuse är graviditetsillamående (illamående och kräkningar).

Har inga fall av överdoseringkomplikationer med användning av HCG inte heller har någon tillhörande carcinom, lever- eller njursvikt. HCG var vid ett tillfälle tittade på att se om det kunde bära aidsviruset, på grund av att det är biologiskt aktiva, men det senaste ordet är att detta inte kunde vara möjligt på något sätt. Så ser vi hur HCG vara används av idrottsmän för att undvika några av problemen med plötsligt stannar en steroid cykeln.

Denna produkt är också inte plockas upp på steroid tester, som vissa idrottsmän använda för att hålla androgennivåerna hög innan en tävling som har drogtester. HCG måste förvaras i kylskåp när det blandas ihop, och sedan har en livslängd på ca 10 veckor. Det tas intramuskulärt. Detta läkemedel är ofta tillgängliga genom en läkare om man visar symptom på hypogonadism. Det är svårt att hitta på den svarta marknaden.

 

Pregnyl för graviditet:

Pregnyl eller humant koriongonadotropin (hCG). erhålls ett mycket rent preparat från urin från gravida kvinnor. När ges intramuskulärt, härmar den normala mitten av cykeln våg av LH och orsakar ägglossning förekommer. Idealiskt, dagliga samlag bör praktiseras under 48-timmarsperioden efter LH.

Din läkare kommer att råda dig när du ska ha samlag eller i vissa fall när i artificiell insemination förfarande som utförs i för att maximera chansen till graviditet. 

 

HUR GES HUMEGON OCH PREGNYL?

Humegon administreras av intramuskulär injektion, ofta i skinkan. Det kan inte tas oralt eftersom det är ett protein och skulle smältas i magen.

Humegon injektioner är oftast startade de första 5 dagarna i menstruationscykeln och fortsättas ofta dagligen för totalt 7 till 12 dagar. Dock kan doseringen av läkemedlet och schemat för administration variera beroende på kroppens svar på behandling. Det är inte ovanligt för din läkare att variera dosering eller schema från cykel till cykel.

Pregnyl (koriongonadotropin för injektion. USP) administreras av intramuskulär injektion när din läkare känns lämpligt stimulering kriterier har uppnåtts. I vissa fall av över svar, får injektion innehållas.

 

LÄNGDEN PÅ BEHANDLING

Om du inte bli gravid. Humegon och Pregnyl ges igen i nästa menstruationscykeln. Behandlingscykler är dock inte alltid i följd, som terapi är individualiserad för varje patient.

Terapi får fortsätta så länge som sex cykler, varefter-andra alternativ kan diskuteras med dig.

 

ER DEN ARBETANDE?

Om ägglossningen har inträffat, produceras hormonet progesteron av äggstockarna. Detta kan mätas genom ett blodprov, ca 7 dagar efter ägglossning.

Om du inte är gravid, kan du förvänta dig en menstruation ca 14 dagar efter injektion av hCG. Om din period gör ingent komma, ett blodprov kommer att berätta om du är gravid. En ultraljudsundersökning kan sedan användas för att kontrollera om utvecklingen av graviditeten.

 

NOGGRANN KONTROLL ÄR VIKTIGT

Övervakning är viktigt för att reglera behandling och minimera biverkningar. Två metoder för att övervaka används. ofta i kombination.

Först sker genom dagliga blodprover som mäter din östrogennivåerna. När hårsäckarna utvecklar. de utsöndrar större mängder av hormonet östrogen. Större mängder östrogen indikerar en större cystor svar på Humegon (menotropins för injektion.

Den andra metoden. ultraljud. använder ljudvågor för att producera bilder på äggstockarna. Detta förfarande möjliggör den praktiserande läkaren till w antal och storlek av din folliklar. och kan ge en indikation på när ägglossningen är sannolikt att uppstå. Det är mycket viktigt att gå för alla tester och ultraljudsundersökningar, eftersom deras resultat kan visa behov av justeringar i behandling under denna cykel.

 

BIVERKNINGAR/0THER ORO SAMBAND MED BEHANDLING

Humegon och Pregnyl (koriongonadotropin för injektion, USP) kan förknippas med både mindre såväl som allvarliga, livshotande biverkningar och andra potentiella risker. Följande är några, men inte alla, av potentiellt biverkningar/oro som du bör diskutera med din läkare innan du börjar behandlingen.

Ibland viss svullnad, irritation och smärta vid injektionsställetwebbplatsen kan inträffa under Humegon (menotropins för injektion. USP) terapi. Drogen kan dessutom ibland orsaka huvudvärk, buksmärtor och mild till måttlig cystor utvidgningen. Berätta för din läkare om du upplever något av dessa symtom. I sådana fall kommer din läkare att granska behandlingen med dig för att göra nödvändiga ändringar. En injektion av Pregnyl (koriongonadotropin för injektion, USP) kan också orsaka smärta vid injektionsstället, som huvudvärk, irritabilitet, rastlöshet, depression, trötthet och svullnad på grund av lagring av vätska.

Ett bekymmer med fertilitetsläkemedel, såsom Humegon, är risken för flera graviditeter. Cirka 80% av graviditeter, efter fertilitet läkemedelsbehandlingar med produkter som Humegon och Pregnyl resultat i enda födda. I fall av flera graviditeter är flesta tvillingar. Dock kan tre eller fler barn utformas. Din läkare bör diskutera risken för flerbarnsfödsel med dig innan du börjar dina behandlingar.

Var noga med att diskutera med din läkare biverkningar och andra problem som är associerade med din behandling före början terapi.

 

HUR EFFEKTIVT ÄR HUMEGON (MENOTROPINS FÖR INJEKTION, USP)?

Humegon kan framkalla ägglossning hos kvinnor som inte har ägglossning eller som har oregelbundna cykler. Graden av effektivitet för Humegon kan dock variera beroende på av skäl för infertilitet. Sådana faktorer som tubal status, sperma kvalitet och patientens ålder är också viktigavid fastställandet av huruvida en graviditet uppnås. Om du inte får gravida samtidigt på Humegon, kommer att din läkare diskutera andra alternativ med dig.

 

SLUTSATS

Idag, föds många friska barn till följd av fertilitetsläkemedel, såsom Humegon och Pregnyl (koriongonadotropin för injektion, USP). Din läkare kan svara på fler frågor du har om dessa läkemedel.

 

Alternativa beteckningen

HGC, HCG, pregnyl, pregnil, provigil, provygil, provigyl, hucog, ovigyn, ovygin, ovigin, ovygyn, humant koriongonadotropin, humant koriongonadotropin

Artikelnr: 111 Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “HCG Ovigil [5000IU]”

There are no reviews yet.