Primobolan Depot Schering 1ml amp [100mg/1ml]


Methenolone Enanthate Schering labs

1ml amp (100mg)

16.00

Primobolan är en välkänd och populär steroid också. Liksom nandrolon används det ofta som bas förening för stapling med andra steroider. Methenolone är dock en DHT-baserade steroid (faktiskt, DHB eller dihydroboldenone, 5-alpha reducerad av den mildare boldenon). Dvs när den interagerar med enzymet aromatas det bildar inte östrogen alls. Som gör den idealisk för användning när skära när överskott östrogen är bäst undvikas på grund av dess glans effekter på vatten och fett. Methenolone oftast bara används i sådana fall, eller av personer som är mycket succeptible till östrogena biverkningar, eftersom anabola aktivitet methenolone är något lägre än för nandrolon, ganska troligt eftersom det är icke-östrogena.

 

Eftersom det är ett allmänt tillgängligt steroid dess ofta används som ersättning för nandrolon eller Boldenon till dem som inte har tillgång till Deca-Durabolin eller Laurabolin eller jämnmod. När staplas med en tung massa steroider som testosteron och/eller methandrostenolone kan det leverera nästan liknande vinster. De som söker att skära kommer troligen bli mycket glad stuvning med drostanolone, stanozolol eller trenbolonacetat. Kvinnor och nybörjare stack också methenolone med nandrolon eftersom detta ger ett milt anabola stack som allmänt betraktas som en av de säkrare travar runt i en androgen perspektiv. Men ack, med nandrolon, också en mycket repressiv stack.

 

Methenolone finns som en injektion eller som enmuntliga. Injektionen är naturligtvis anses som bättre. Dess en enanthate ester som är ganska långverkande och bara måste injiceras en gång i veckan i doser på 300-600 mg. Eftersom det av-passerar levern uppdelning på första passet, har det också en högre överlevnad. Orals är en mycket mindre händig, men ofta föredras av bodybuilders som är rädda för nålar eller som redan tar en eller flera injicerbara föreningar. Flikarna delas i en kortlivad acetatform, vilket innebär att det behövs doser på 100-150 mg per dag, över 2 eller 3 doser, vilket gör flikarna ganska obekvämt för användning. Anledningen doser måste delas upp, till skillnad från de flesta orala steroider, beror Methenolone inte är 17-alfa-alkylerade, men 1-metylerat för oral biotillgänglighet. Detta minskar levern stress, men även tillgängligheten, därav multipeln och höga doser behövs dagligen.

 

Liksom nandrolon är methenolone mycket mild i systemet. Förmodligen anledningen till att båda är starkt gynnade som bas föreningar i stackar. Methenolone har inga östrogena biverkningar som helst, på grund av dess struktur. Dess effekter på kolesterolnivåerna är knappt märkbar. I doser av 200 mg eller mindre (injicerbara) blodtryck sällan, ändras om alls. När det gäller hepatoxicity ökar långvarig användning naturligtvis levervärden men gradvis och bara något. Injektionerna naturligtvis har eftersom de bara passerar levern en gång, ungefär hälften lever-giftiga effekterna av flikarna. Den låg levern-toxiciteten redovisas sombiotillgänglighet av methenolone bärs av en 1-metyl-grupp, som minskar behovet av en transportör bifogad som en 17-alpha-akylated group, den största boven i steroid-relaterade lever lidanden.
Konstigaste med beaktande att Primo är fortfarande en DHT (eller snarare DHB) derivat, är dock att det är ganska lätt i systemet androgenically också. Kvinnor använder methenolone ofta, oftast flikarna, och hitta lite virilisation symtom i kort sikt användning av methenolone. Långvarig användning kan medföra vissa akne och en djupare röst emellertid. Methenolone är inte heller alltför suppressiv av HPT axeln (endokrina axel för produktion av naturliga testosteron). Detta är både resultatet av DHB: s 1,2-dubbelbindning, vilket, analog till den överordnade strukturen Boldenon, minskar den androgen bindande med 50% jämfört med DHT.

 

För idrottare som vill behålla en ”naturlig” ställning i konkurrensen, är tabletterna ganska väl lämpad som upptäckt chanserna för acetat-form är ganska smal. Men tester har förbättrats och ett stort antal metabolites1 av methenolone kan upptäckas med ett enkelt urinprov. Men fick reda på en engelsk studie dokumenterat att det finns en skuld i att äta methenolone förorenade meats2, som kan utgöra ett möjligt försvar om. Man kunde alltid påstå de åt kött av en kyckling eller ko injiceras med methenolone eftersom testet slutsatsen äta sådant kött inte förbättrar prestanda, men kan leverera positiva tester för fleraMethenolone metaboliter nästan 24 timmar efter intag. Det är för er som söker en livskraftig försvar mot en möjlig methenolone-positiv.

 

Stapling och användning:

Methenolone finns i orals och injicerbara. Injicerbara är att föredra eftersom de kan användas för ganska länge och bara behöva injicera en gång i veckan. Orals tar varje dag eller flera gånger om dagen. En muntlig passerar genom levern två gånger. En injicerbara endast en gång. Injicerbart är effektivare eftersom mindre bryts ned.

 

Methenolone är inte alltför ofta används av erfarna användare. Det gör en bra produkt som ett alternativ till deka eller EQ i en styckning stack, eftersom det har samma egenskaper men inte aromatize och har inte progestagenic aktivitet. Men dessa åtminstone något insatt föredrar Boldenon över methenolone som dess mer potent gram för gram. Dess ganska mild, så dess inte så benägna att orsaka din vanliga biverkningar. Detta gör också att det är ganska populär bland nybörjare. Methenolone var ganska populärt under 70-talet i högarna med Methandrostenolone. Några av de all-time storheter av bodybuilding var ganska förtjust i denna stack.

 

Gemensam användning är liknande till det av Nandrolon. 300-400 mg per vecka, i samband med andra steroider mestadels. Några försök att kompensera för bristen på styrka växlar från nandrolon eller Boldenon till methenolone med högre doser, i närheten av 600-800 mg per vecka. Då känner jagDet skulle vara billigare att välja Boldenon på 300-400 mg en vecka dock. Methenolone gör en dålig stapling partner i massa stackar som både Deca och EQ ge bättre resultat medan de är kvalitativt likartade. Det finns en liten merit i stapling Methenolone med boldenone, eftersom förutom dess 1-metyl grupp, methenolone är i grunden DHB, 5-alpha reducerad form av boldenone. Men eftersom Boldenon själv har mycket låg affinitet för 5-alpha-minskning, det bör ha en bra synergistisk effekt stapling två på 300 mg/vecka varje.

 

Det finns ingen användning för alternativa läkemedel eftersom det inte aromatize, är ganska mild och vinsterna är ganska lätt att underhålla, så efter cykel användning av clomid eller Nolvadex inte är motiverad.

 

Generiskt namn: methenolone enanthate

Primobolan depot är ett registrerat varumärke av Schering A/G avaiable i 50 mg/cc från Mexiko och 100 mg/cc från Europa. Det är är den ”renaste och Gentles” anabola steroider, kommer inte aromatize, giftfri, låg i androgener.

 

Primobolan depot kan tas av både män och kvinnor. Doser för män är 100-300 mg/vecka, kvinnor 1/2 dosering. Primobolan depot är den enda steroid som fungerar bra på en låg kaloridiet. Effektiv för bulkmedel, tenderar men att härda och lägga till muskeltonus mer att bygga stora muskler.

 

Primobolan depot arbeten stor när den läggs till en cykel (staplade) med andra steroider, det tenderar att minska vattenretention och hårdhet när staplas med mer heavy duty testosteron injicerbara, gillar Omnadren / Sustanon, Cypoinate / propionat, ect. Det är en analog immun-stimulerande steroid används av personer med Aids och andra med deprimerad immunsystem att bygga upp immunförsvaret och lägga till mager muskelmassa. Primobolan är en av de finaste steroider i världen idag.

 

Effektiv dos: 100 – 300 mg/vecka

 

Primobolan Depot

Beskrivning/kontroller:

av Bill Roberts – Primobolan Depot är en klass jag steroid arbetar bra på androgenreceptorn men som tydligen är ineffektivt i icke-AR-medierade anabola effekter. Det är närmast jämfört med Deca Durabolin, som kräver lite högre dos för att uppnå samma anabol effekt, men eftersom det är trevligt att använda vid doser betydligt högre än vad som är angenämt för nandrolon estrar, kan man uppnå högre maximal effektivitet. Det är, förutsatt att man har råd med det kan ett gram per vecka Primobolan Depot bli kostsamt. 400 mg/vecka bör betraktas som en rimlig minsta DOS.

 

Det verkar orsaka mindre hämning än Deca eller testosteron för någon given grad av anabol effekt, kanske på grund av låg CNS verksamhet, avsaknaden av omvandling till DHT och brist på aromatisering till östrogen. Till skillnad från Deca, det är inte metaboliskt stängt av 5a-reduktas och är därför inte som typ till huden och håret som den drogen. Dock när det används av sig själv vid måttliga doser, genom att undertrycka naturligatestosteron och DHT produktion, kan man förbättra huden i förhållande till använda någon anabola steroider alls.
Halveringstiden är förmodligen ca 5 dagar.

 

Läkemedlet är särskilt utmärkt för användning som den sista injicerbara används i en cykel, eftersom någon tanke anabol effekt den ger mycket mindre hämning än andra steroider som testosteron, nandrolon eller trenbolonacetat. Resterande nivåer av Primobolan kan därför tillåta återhämtning i koniska samtidigt användbara antikatabola eller även anabola stöd.

 

Alternativa beteckningen

methenol, methenole, methenolon, primobol, primobol 100, methenolone, methenelon, methenelone, methanolon, methanolone, primo, primobol, primobolan, primobolane, primobolan depo, primbolan depot, primo LA, primo genesis, primojec, primoject, methenolone acetat, methenolone enanthate, Nibal tab., Primobolan tabl., Primobolan S tabl., Primonabol, Nibal injektion, Primobolan-depå, Primonabol-depå

Artikelnr: 125 Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Primobolan Depot Schering 1ml amp [100mg/1ml]”

There are no reviews yet.